Πέφτουν οι αμνοί σαν το Μπουρνάζι και ο αδέκαστος Σταύρος Τσιώλης εξουσιάζει

Απρίλιος 28, 2008

Ο Χρηστός λατρεύεται και καλλιεργείται σε αρκετές χώρες ακόμα. Συνέπεια: Ο ρίτσαρντ Ντώκινς φουντάρει από το Μπιγκ Μπεν.

Απογνωσμένες ενέργειες κομμουνιστών και πασοκιστων να σπιλώσουν τον κουλ-αλέξη. Συνέπεια: είναι αντιδραστικοί θα συνεχίσουν να ψωνίζουν από τον βοσκόπουλο.

Το ζαιτγκαιστ γίνεται καλτ όταν η παραπληροφόρηση και η οπτικοακουστική χειραγώγηση φθάνουν στο βιντεο-γκουγκλ. Συγκριτική θεολογία, δεν είναι και η αποκάλυψη του Ιωάννη. Όσο και να ποτίζετε με στόμφο τα βιντεοπαιχνίδια σας »ανεξάρτητοι παραγωγοί» το δέος και την υποβλητικότητα του δε μπεστ στόρι εβερ τολντ μπαι φράνκ τζεφιρό καλπάζει έτη φωτός και φθάνει πήγασσο.

Το κρασί της επικαιρότητας σε χρόνο μουφογκαλόπ συνοδεύει στη σωστή θερμοκρασία το αρνηθέν αρνί Διόξινας. Σουβλίστε κοτόπουλα αδέλφια να κλείσουμε τα κεντάκια. Γιατί η πιο μακρινή σκανδαλίστ φαντάζει η υπόθεση με τα ομόλογα; Θα βρεθούν στο εδώλιο οι κινγκς οφ δε δείκτες φτσε και μπριζομπάμπολ; Οι φουντα-φον γκειτ κιπερς; Επιχείρημα: Ρε συ αυτόι ψήφισαν τον άνθρωπο που έκαψε τα σπίτια και τις γιαγιάδες τους ,θα …………………………….

Το βιβλίο του Βύρωνος Πολύδωρα δίπλα στην αυτοβιογραφία του Μιχάλη Κακιούζη. Δεν ξέρεις ποιο να πρωτοβεβηλώσεις αφου πάντα διαβάσεις με ακόρεστη σελιδοβασία.

Η πασαρέλα σεξουαλικότητας ολοκληρώθηκε αλλά μια καλή ευκαιρία να εξετάσετε το μπρειν σεξ αιντι σας δίνει το bbc στο http://www.bbc.co.uk/science/humanbody/tv/humaninstinct/#mce_temp_url#

Όνειρο της κολεκτίβας.  Πολιτική συγκέντρωση του (μας τον περιτυλίγουν με παπανδρεικα προσωνύμια αν είναι ποτέ) Μπούλουκουλή. Ανεβαίνει στην εξέδρα με το μπόντι μας που τον ανέδειξε στα χρόνια του συνεδρίου της Βόλβης,ωστικό κύμα που σε υποβάλλει να τον δεχθείς με κατάνυξη ιν κόρπις. Ρυθμίζει τα μικρόφωνα,μπαίνει στο κουπλέ του ρ’ν’μπ σουξέ που του γράφει ο Θόδως. Αρχίζει το μπαλέτο για δύο μοχλούς με σκάλωμα στο πέτο. Κι τότε αδράζεις την κάμερα ξεπροβάλλεις από το πλήθος και ωσάν τον γάλλο ρεπόρτερ δίχως σύνορα βγάζεις το δικό σου πανώ με την φάτσα του Καραμανλή μόνο που όσο προλαβαίνεις βγάζεις και το μεβγάλ από την τσέπη,σημαδεύεις και…..  κατορθώνεις ένα από τα σπανιότερα γιαουρτώματα ον στειτζ έχεις καταγιαουρτώσει την φωτοαφισέτα και αφήνεσαι στα χέρια της φρουράς,των νεων του αντ1 και στις γροθιές των μπράβων. Ένα ρεκβιεμ στη μη βία.

Ταινίες για διάβασμα:

  1. Mclibel google it
  2. Φτασαμεε μιούζικαλ
  3. Ας περιμένουν οι γυναίκες  τζατζικαλ
  4. Πέφτουν οι σφαίρες σαν το χαλάζι και ο τραυματισμένος καλλιτέχνης αναστενάζει.ΑΛευράς 150 λεπτά η καινούρια του αξίζει;

Να δείτε Κικέρωνα και να προσκυνήσετε Μίθρα.Στο νησί

Advertisements

Ένα Σχόλιο to “Πέφτουν οι αμνοί σαν το Μπουρνάζι και ο αδέκαστος Σταύρος Τσιώλης εξουσιάζει”


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: