Κύνημα Δήκη Επικροτίδα

Δεκέμβριος 3, 2008

What did you mention?

Oι ναοί των ειδωλολατρών ήταν μικροί. Δεν είχαν κοινή λατρεία·καθένας έκανε τις θυσίες και τις προσευχές του κατ’ιδίαν. Δεν υπήρχαν κηρύγματα! Ελάχιστες κοινές θυσίες!

               -Charles de Secondat, Baron de Montesquieu

Αν περιμέναμε να ζήσουμε με το κουρτουλούς,με τη φασολάδα που έστελνε ο ερυθρός σταυρός από την πόλη,στην αθήνα θα έιχαν πεθάνει εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι και πρώτος εγώ δηλαδή.Και πως κατάφερα να επιβιώσω; Ήμουν γραμμένος σε τρία συσσίτια.Διότι ήμουν δικηγόρος,ήμουν κρητικός στρατιώτης,ήμουν φοιτητής. Είχα στην τσέπη ένα κουτάλι και πήγαινα σε τρία συσσίτια και έτρωγα τρεις φασολάδες ανάλατες κάθε μεσημέρι.Με αυτό έζησα 11 μήνες.

             -Κ.Μητσοτάκης

Kατά τη διάρκεια της γερμανικής κατοχής συμμετείχε στην Αντίσταση κατά των κατακτητών ως κατακτητών ως ηγετικό στέλεχος της Εθνικής Οργάνωσης Κρήτης. Για τη δράση του αυτή φυλακίστηκε και καταδικάστηκε δύο φορές σε θάνατο από τους Γερμανούς. Κατά τη δεύτερη φυλάκιση, σώθηκε με ανταλλαγή του με Γερμανούς αιχμαλώτους, η οποία συμφωνήθηκε σε ανώτατο στρατιωτικό επίπεδο.

Το κατοχικό σύνδρομο πρέπει να θεμελιώνει την οικονομική στρατηγική της Ν.Δ. . Τα χρόνια της κυβέρνησης Μητσοτάκη ποιος τα λησμονεί. Πεινασμένα αρχοντόπουλα,χρυσελεφάντινες κουτάλες θα βουτήξουμε όλα μας στο καζάνι της δημοκρατίας. Οι δεσμοί πολιτικής-πείνας μας κληροδοτούνται μέσω της γλώσσας. Μια δαγκωνία από την λέξη κύνημα από τους Σκυλοσόφους καθόρισε την οριστική της γραφή. Υπερ ανω το Δήγμα του Δικαίου.

Μετά τις επιτυχημένες Δίκες της 17Ν τώρα ο θίασος της Δικαιοσύνης μετακομίζει στη Βουλή για ένα μήνα εμεγάλων ερμηνειών. Εξετάζουν οι: Χ.Μαρκογια…. μπλα

               -Αθηνόραμα

Με αποθέματα σκληράδας και ανδρισμού η κυβέρνηση αντίκειται στην προβοκάτσια των δημοσιογραφικών θεωρίων, προτάσσοντας τα στήθη και φυλάττουσα νταβατζήδες. Η σκανδαλολογική ορολογία τείνει να καθιερωθεί ως μετα-γλώσσα. Επιτυχημένα και εδώ ο τροχός επιστρέφει το ξύλινο παγιδευτικό εξάρτημα στους πατέρες της συνεκδοχικής χρήσης του,συνδρομητές της Καινής Διαθήκης.

Δεν σπανίζουν οι αναφορές στην Οδηγητική,το παίνεμα της πλοηγητικής του καπτέν Κ.κ. . Ένα πρόσωπο λατρευτό,βατήρας για τους καταχρεωμένους ποιητές, αποδομείται; Ποιος θα φροντίσει τα ορφανά ρουσφέτια του 2009; Ποιος θα διορίσει την Μαρία,τον Λάμπη και τον Γιωργάκη;

Απίστευτη η αναστοχαστική πορεία του πολιτικού. Αφιερώνει το σχεδιασμό του σχεδιασμού στους αναλυτές ενώ παζαρεύεται το κυμάτισμα του από πομπό σε πομπό. Διαλέγει ομάδα επενδυτών για τις νυχτερινές του αποδράσεις,μελετά την κινησιολογία της στίξης ακόμα και του κόμματος.Προσέχει τη διατροφή του ιδίου και του σκύλου αν δεν την έχει αναθέσει σε προσωπικό προπονητή. Αν τα νούμερα είναι υψηλά (αν η σφαίρα αποκρυσταλλώνει) και η ώρα στη θέση της, τότε το τρίτο κουδούνι σημάνει και οι προβολείς δυναμώνουν. Στα παρασκήνια το επιτελείο κοντομακραίνει τις κλωστές.

φτου αεί πτυελό

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: